Despre mine, numai de bine  

   Despre mine, numai de bine!

   Așa îmi place să spun de când am descoperit coachingul. Și nu numai că spun, dar și trăiesc așa în fiecare zi pentru că, prin coaching, am învățat să transform orice problemă într-o oportunitate de a cunoaște mai multe despre mine și ceilalți.

   Sunt coach pentru femeile care au hotărât să-și trăiască viața cum vor, mama modernă a unei fetițe care m-a învățat să mă prețuiesc și soția unui om de la care am înțeles că a avea încredere în oameni te face puternică.

   În work-life balance-ul meu, jonglez în fiecare zi cu aceste trei roluri provocatoare și, pentru ca viața să-mi fie așa cum vreau, presar în programul meu zilnic, responsabilități din rolul de femeie antreprenor.

   Îmi place să creez contexte potrivite pentru învățare și dezvoltare, iar această plăcere mi-a devenit misiune. Timp de zece ani, am fost profesoară având  ocazia să descopăr că una dintre cele mai valoroase resurse cu care suntem înzestrați este creativitatea.

   Cum o folosim și câtă putere acordăm creativității noastre depinde numai de noi și de cum vrem să ne trăim viața.

   Pentru că mi-am dorit să înțeleg mecanismele prin care putem utiliza această valoroasă resursă pentru a face schimbările necesare stării noastre de bine, am studiat și psihologia. Ulterior, ca să-mi clarific scopul pe care „Cineva“ l-a ales pentru viața mea, am urmat și o școală de coaching acreditată ICF, în cadrul căreia am devenit specialist în această meserie.

    Iată-mă așa cum sunt eu, onorată și entuziasmată să lucrez cu femeile hotărâte să-și folosească creativitatea și toate celelalte resurse pentru a aduce armonia și succesul în viața lor.